Saturday, October 31, 2015

Allergrootste project van de geschiedenis

Er is werkelijk niets dat zoveel geld en energie kost om in te investeren en zo óngelooflijk ingewikkeld is om te initialiseren dan de toekomstige uitbreiding in de ruimte. Maar geen enkel andere onderneming zal van zoveel waarde zijn om te volbrengen. Het openen van het Universum aan de mensheid is het allergrootste project van de menselijke geschiedenis. De poort naar de hemel staat wagenwijd open. Wij hoeven alleen maar een ladder te bouwen om naar binnen te stappen.

De mensen die dromen over ruimtevaart verlangen naar een planetair bewustzijn.
Het gaat om het creeëren van een gemeenschappelijke eenheid op Aarde en de grootschalige opheveling van de mensheid naar een groter perspectief die ons kan bevrijden uit onze cultureel-gecentreerde identiteit. Het kosmisch perspectief. Dit zijn de diepere motieven voor de ruimtevaart. Het gaat niet om die klote planeet daar in de ruimte, maar om ons. Een besef doen ontstaan dat we meer kunnen zijn dan we denken.

Wat we in de jaren zestig hebben bewezen is dat we werkelijk ALLES kunnen bereiken wat we willen bereiken. En dat als wij ons ergens toe zetten we als goden zijn.

In het begin van de jaren zestig vlogen de testrakketen op de lanceerplatformen als bakstenen uit de lucht. Het waren exploderende rampen. Een paar jaar later stonden wij met een BIG smile op de maan. In een kosmisch oogwenk stond de mensheid op de maan.

Het is een gevoel van almachtigheid. Ik probeer die diepere motieven te omvatten en in woorden om te zetten. Zodat anderen het begrijpen.No comments:

Post a Comment