Sunday, June 28, 2015

ADHD en andere 'stoornissen - de nieuwe mens.

De wereld wordt geaccellereert naar nieuwe snelheden die onmogelijk bij te houden zijn voor de huidige mens.

Fout! Dat kan wel!

Waarom denk je dat er zoveel mensen opduiken die ADHD hebben! ADHD is geen stoornis maar de nieuwe mens! De mens die om kan gaan met een supersnelle wereld. Die informatie kan verwerken als een trein. Die meerdere dingen tegelijk kan.

Die je dus niet moet drogeren. Drogeren zou hetzelfde zijn als de ontwikkeling van de hele wereld tegenhouden. En tegenhouden ben ik klaar mee!

Alle zogenaamde stoornissen zijn slechts stappen naar een nieuwe evolutie in de mensheid. Deze mensen zijn hier gekomen om ons verder te helpen.

Er zit een enorme hoeveelheid energie in deze mensen die je moet benutten! Drogeren zou verspilling zijn! Oh, mijn god! Wat een zonde van de energie!

Ik ben erg optimistisch maar ik vind het irritant als ik berichten in de krant lees over dat er schrikbarend veel mensen zijn die worden gediagnosticeerd met allemaal zogenaamde 'stoornissen'.

Nee, deze mensen kunnen inderdaad niet stilzitten en luisteren. Maar ze zijn ook niet gekomen om stil te zitten en te luisteren! Haha! Ze zijn hier gekomen om actie te ondernemen en ons naar hén te laten luisteren! Deze mensen staan aan de top van de evolutie, die zich voorover wilt spoelen in een vloedgolf van levensexpressie.

Dus: laat los! Geef mensen vrijheid, en laten we het huidige lineaire onderwijsstelsel vernietigen, dat de ontwikkeling van deze individuen tegenhoudt.

Hier medicijnen voor opwerpen zou hetzelfde zijn als de levensenergie van de gehele mensheid vergiftigen.

Alles gebeurt voor een reden. Men moet de positieve kanten van deze ontwikkeling inzien, en beseffen dat deze mensen ons nieuwe mogelijkheden kunnen bieden die wij voorheen nooit voor ogen hadden kunnen zien. Want deze mensen zullen ons naar een hoger niveau van bewustzijn brengen. Vertrouw me maar.

By the way: you should google: adhd gift

Turns your head around and makes you smile.


No comments:

Post a Comment